Groepsaankoop LED-lampen

Groepsaankoop LED-lampen

16/02/15
Bronsgroen organiseert een groepsaankoop voor LED-verlichting, waarmee ze een korting op de winkelprijs kunnen aanbieden en zo LED-verlichting voor meer mensen betaalbaar kunnen maken.

Intussen weet iedereen dat LED-lampen voor heel wat toepassingen in huis de meest efficiënte lichtbron zijn. De laatste jaren is er door fabrikanten gesleuteld aan het verkrijgen van warmere lichtkleuren, meer gespreide lichtbundels en aangepaste fittingen zodat ze in klassieke armaturen passen. Hoewel LED’s ook in prijs al flink gezakt zijn en door hun langere levensduur op termijn goedkoper uitvallen dan de alternatieven, schrikt de hogere aankoopprijs nog veel mensen af.

De Limburgse coöperatie Bronsgroen cvba wil daar iets aan doen en lanceerde recent een groepsaankoop voor LED-lampen waarmee ze op elke bestelling 25% korting op de gangbare winkelprijs kan aanbieden. Mensen die aandeelhouder zijn of worden van de coöperatie krijgen daar nog een korting van 5% bovenop. Meer info op hun website www.bronsgroen.be, links onder de knop ‘LED-lampen’.

Nieuws zoeken

DE CAMPAGNE IS AFGELOPEN

DE CAMPAGNE IS AFGELOPEN


27/02/17 lees meer
Stroomlijners op TVL!

Stroomlijners op TVL!


23/09/16 lees meer
Provinciale actie in winkels op 24 september

Provinciale actie in winkels op 24 september


19/09/16 lees meer